top of page
DSC08101_edited.jpg

Leven zonder strijd met eten

Een weg naar rust in je hoofd en verbinding met je lijf

Kan je geen dieet of eetschema meer zien, #dieetmoe? Voelt eten als een strijd tussen jou en alles wat je lekker vindt? Wil je je zelfvertrouwen verhogen, het plezier in eten terugvinden en meer kunnen genieten van het leven zonder eetregels? Ben je bereid om een andere weg in te slaan, om fysiek en mentaal in beweging te komen en om belemmerende overtuigingen en regels te onderzoeken? 

Het is mijn missie om jou te inspireren te stoppen met de quick fix diëten en jou te leren dat er een duurzame weg is naar jou doelen. 

Home: Welkom

Een reis naar jou verlangen, wens of doel. Naar rust in je hoofd en verbinding met je lichaam, zodat de strijd met eten stopt en je kan genieten van alles wat je wil eten.

Home: Citaat

Van jongs af aan is diëten onderdeel van jouw leven. Je kent alle diëten uit je hoofd én hebt een lijst met regels en voedingsmiddelen die je niet meer mag eten. Een lange tijd is het een groot succes. Een vakantie, verjaardag of een grote gebeurtenis in je leven zorgt er voor dat je een van je regels overtreedt. De gedachte dat je alles nu verpest hebt blijft zich herhalen in je hoofd. Het gevoel van falen speelt op. Het maakt dat je besluit dan ook maar alle andere lekkere dingen te eten die je wil. Uiteindelijk besluit je nog strenger voor jezelf te worden en de eetregels wat uit te breiden. Dag in, dag uit draai je rond in deze vicieuze cirkel. Nu, jaren later, sta je op een kruispunt. Welke weg sla je in?

  • Je hebt elk dieet gehad die er bestaat

  • Je bent #dieetmoe en bij het denken aan een volgend dieet raak je ten einde raad

  • Je vindt van jezelf (ten onrechte als je het Lisa vraagt) dat je discipline mist en zwak bent omdat je geen gezond eetpatroon tot een succes kan brengen op lange termijn

  • Je hebt een dieetdieptepunt bereikt en weet dat op dezelfde voet door niet de oplossing zal zijn

  • "Maar help, want moet ik dan? Ik ben niet tevreden met mezelf en ik heb het eten niet onder controle"

Test hoe jou relatie is met eten en kom erachter of het 1-op-1 wandelcoach programma voor jou is!

1-op-1 wandelcoach programma

Zet jouw eerste stap naar meer zelfvertrouwen, rust en contact met jezelf

Tijdens het individuele 3 maanden coachtraject leer jij een vriendelijke relatie op te bouwen met eten en te vertrouwen op jouw lichaam. 

We onderzoeken jou regels, overtuigingen en gedachten als het gaat om eten, bewegen en jezelf. Je ontdekt wat voor jou werkt en wat er nodig is voor een betere relatie met eten.

Personal Training

Kom in beweging

Het is mogelijk personal training sessies toe te voegen aan jouw coachprogramma. Je leert wat jouw lichaam kan en waar je mind je in de weg zit. Jij leert ongemak te verdragen. Je wordt fysiek en mentaal sterker. 

Kennismakingsgesprek

Leer mij kennen

Twijfel je of het 1-op-1 wandelcoach programma bij je past, wil je meer weten over mij en mijn werkwijze of heb je een vraag over jou situatie? Neem dan contact met mij op.

Home: Diensten
DSC08064.JPG

Hey, ik ben Lisa

Al sinds 2015 werk ik als diëtist en begeleid ik mannen en vrouwen die een jarenlange strijd voeren met eten en bewegen. Elk poging tot het volgen van een dieet zorgt voor meer afstand van lichaam en geest, meer ontevredenheid over jezelf en angst voor eten. In 2019 voerde ik zelf een strijd. Ik kwam thuis te zitten met een burn out. Wat ik niet wist was dat dit mijn leven compleet zou veranderen.

Ik wil graag mijn verhaal met je delen. 

Home: Over

1-op-1 wandelcoach programma

In het kort

Jouw proces is uniek, net als jij

Er bestaat geen pasklare oplossing, anders had je die al gevonden toch?

De relatie met de weegschaal beëindigen

We gebruiken de weegschaal niet meer voor de mate van succes

Wandelen in de natuur

Tijdens de sessies gaan we lekker bewegen in een natuurgebied bij jou in de buurt

De verboden voedingsmiddelenlijst

We creëren inzicht in het effect van jou eetregels en verboden voedingsmiddelen op jou gedachten, gevoelens en emoties

Home: Lijst

Twijfel je of wij een match hebben?

Twijfels over de coaching? Bel mij gerust om jou situatie te bespreken en je vragen te stellen. Of neem contact op via onderstaand formulier.

Tel.: 06 31954633

Bedankt voor de inzending!

DSC08054_edited.jpg
Home: Contact
Home: Instagram
bottom of page