top of page

Hey, ik ben Lisa!

Ik wil graag mijn verhaal met je delen. In maart 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn out. Wat ik toen nog niet wist, was dat dit mijn leven compleet zou veranderen! Ik wist de strijd met eten te stoppen. En leef nu een leven waar ik volledig in regie ben. Ik voel mij vrij, gelukkig en vol vertrouwen. 

byjackysemaina.jpg
Over Lisa: Over

Op het kruispunt van mijn leven...

Het was 18 maart 2019, de eerste dag dat ik ziek thuis zat, burn out verklaart. Ongeloof, boosheid en onbegrip bij mezelf. Fysiek, mentaal en emotioneel gebroken zocht ik een coach die mij weer ‘beter kon maken’. Want wat voelde ik mij slecht én daar wilde ik zo snel mogelijk vanaf. Ik zocht een quick fix en... die bleek niet te bestaan. Ik stond op een rotonde. Rondjes draaien deed ik al jaren. Een afslag nemen en kiezen voor het onbekende durfde ik niet. Samen met een coach kon ik stap voor stap die rotonde verlaten. Het bleek een weg vol obstakels. Obstakels, zoals emoties, angsten en onzekerheden.

Aan het einde hoopte ik op rust en vrijheid. Rust in mijn lijf en in mijn hoofd. 

Fast forward naar februari 2020. Ik dacht dat ik er was. Het werk als diëtist hervatte ik weer. Na enkele terugvallen, vroeg ik opnieuw om hulp.
Die laatste meters omhoog leerde ik dat ik er veel strikte leef,- en eetregels op na hield. Deze regels weerhielden mij ervan om werkelijk rust en vrijheid te kunnen ervaren. 

Met deze strikte regels verplichte ik mezelf te leven in een zeer kleine bubbel. Weinig beweegruimte, het voelde benauwd. 

Herken je het gevoel dat het voelt alsof je steeds weer je kop stoot tegen een muur en maar niet vooruit komt? En je niet weet waar de uitgang is naar meer beweegruimte? En voelt dat tegelijkertijd ook enorm spannend?

Ik herken het allemaal! Als jij bereid bent om ondanks de spanning te onderzoeken wat er buiten jouw bubbel te vinden is? Dan loop ik graag met je mee in jouw proces. 

Over Lisa: Over mij
byjackysemaina-49.jpg

Het is mijn missie om jou te inspireren om de quick-fix diëten los te laten en een nieuwe weg te bewandelen.

Een weg naar een leven zonder leef,- en eetregels en zonder strijd met eten en gewicht.

Zodat er rust komt in je hoofd, je kan genieten van eten en je weer in verbinding komt met je lijf. 

Verbinding. Liefde. Groei

Over Lisa: Over mij

"Trust in the light, grow through the dirt, believe in new beginnings"

Over Lisa: Welkom

Opleidingen

2014 - Voeding & Diëtetiek
2020 - Acceptance Commitment Therapy
2022 - Milo Personal Trainer
2023 - Sterkher Pre,-postnatale Fitness Coach

Over Lisa: Over mij

Inspanning, mijn ontspanning

Tot mijn 18e jaar turnde ik 16uur per week. Tot op de dag van vandaag ben ik graag in beweging. Door na mijn burn-out lichamelijke inspanning rustig op te bouwen, leerde ik opnieuw mijn grenzen kennen. En leerde ik welke signalen mijn lichaam gaf en hoe ik daar naar kon luisteren om een terugval te voorkomen. 

Fysieke inspanning is mijn mentale ontspanning en mijn manier om weer verbinding te maken met mijn lijf. 

Inspanning zorgt ervoor dat je weer verbinding maakt met je lichaam. Het leert je jouw fysieke en mentale grenzen kennen. En het leert jou hoe sterk je lijf eigenlijk is. Je leert dat jij veel meer kan dan jij eigenlijk denkt. 

Een krachtige tool naar meer zelfvertrouwen! 

byjackysemaina-27.jpg
Over Lisa: Over

Dit gun ik jou!

Rust in je hoofd, kunnen genieten van het leven en tevreden zijn met jezelf.

Als diëtist zie ik al jaren het effect van de strijd met eten op het leven van mijn klanten. Tijdens de opleiding tot Acceptance Commitment Therapy coach leerde ik dat er een enorme overlap zit in míjn reis en die van velen van mijn klanten.

Waar mijn leef- en eetregels mij weerhielden van rust in mijn hoofd, zelfvertrouwen en een gevoel van geluk, doen jouw leef,- en eetregels dat waarschijnlijk ook. 

Ik gun jou ook rust in je hoofd, verbinding met je jezelf en de juiste tools om het leven vorm te geven naar jouw wensen.

Over Lisa: Over

Vrijblijvend kennismaken?

Heb jij diep van binnen ook het verlangen naar rust in je hoofd en wil jij ook weer kunnen genieten van het leven zonder strikte leefregels, maar twijfel je of wij een match zijn? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om een match call in te plannen.

Bedankt voor de inzending!

byjackysemaina-39.jpg
Over Lisa: Contact
bottom of page