top of page

Hey, ik ben Lisa!

Ik wil graag mijn verhaal met je delen. In maart 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn out. Wat ik toen nog niet wist, was dat dit mijn leven compleet zou veranderen! En ik, als kers op de taart, mijn eigen coachpraktijk zou beginnen om jou te helpen de strijd met eten te stoppen.

DSC08051_edited.jpg
Over Lisa: Over

Ik stond op een T-splitsing

Het was 18 maart 2019, de eerste dag dat ik ziek thuis zat, burn out verklaart. Ongeloof, boosheid en onbegrip bij mezelf. Fysiek, mentaal en emotioneel gebroken zocht ik een coach die mij weer ‘beter kon maken’. Want wat voelde ik mij slecht én daar wilde ik zo snel mogelijk vanaf. Ik zocht een quick fix en... die bleek niet te bestaan. Ik stond op een T-splitsing. Links was de oude bekende weg en rechts was onbekend en onzeker. Ik vond een coach die samen met mij rechtsaf wilde gaan. Het was een tocht een berg op met obstakels en mooie momenten. Obstakels, zoals emoties, angsten en onzekerheden.

Op de top van de berg hoopte ik op rust en vrijheid. Rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Je kan het je wel voorstellen denk ik. Je staat op de top van een hoge berg, voelt de wind, kijkt ver uit, je spreid je armen en draait 15 rondjes omdat het daar zo goed voelt!

Fast forward naar februari 2020. De berg top is bijna behaald, het laatste stukje mocht ik zelf doen. Na enkele terugvallen, vroeg ik opnieuw om hulp.
Die laatste meters omhoog leerde ik dat ik er veel strikte leef,- en eetregels op na hield. Deze regels weerhielden mij ervan om rust en vrijheid te kunnen ervaren. 

Met deze strikte regels trok ik mezelf een maatpak aan die zo klein was dat hij schuurde, waarbij mijn linker schouder om hoog getrokken werd en ik mijn rechter been continue uitgestrekt voor mij moest houden. Zie je het voor je? Klinkt echt als fijn of niet? 

Herken je het gevoel dat je vast zit in een figuurlijk pak die je niet meer past? Maar is de onbekende weg in slaan te spannend? 

Ik ga graag met jou aan de slag!

Over Lisa: Over mij
DSC08078_edited.jpg

Het is mijn missie om jou te inspireren om de quick-fix diëten los te laten en een nieuwe weg te bewandelen.

Een weg naar een leven zonder leef,- en eetregels en zonder strijd met eten en gewicht.

Zodat er rust komt in je hoofd, je kan genieten van eten en je weer in verbinding komt met je lijf. 

Verbinding. Liefde. Groei

Over Lisa: Over mij

"Trust in the light, grow through the dirt, believe in new beginnings"

Over Lisa: Welkom

Ik zag het laatste pad voor mij...

Het was tijdens mijn opleiding tot Acceptance Commitment Therapy coach dat ik de diepte in ging. Ik wist dat ik die bergtop van rust en vrijheid wilde bereiken. En ik zag het laatste pad voor mij. 

Het donkere pad omhoog waarbij er slechts een lichtpuntje in de verte zichtbaar was. Samen met mijn coach sloegen wij nogmaals een onbekende weg in.

Door met mijn gedachten, gevoelens en emoties aan de slag te gaan leerde ik weer verbinding te maken met mijzelf. Die verbinding zorgde voor liefde naar mijzelf en eindelijk de rust en vrijheid waar ik naar verlangde.

Over Lisa: Over mij
DSC08076_edited.jpg

Inspanning, mijn ontspanning

Tot mijn 18e jaar turnde ik 16uur per week. Tot op de dag van vandaag ben ik graag in beweging. Door na mijn burn-out lichamelijke inspanning rustig op te bouwen, leerde ik opnieuw mijn grenzen kennen. En leerde ik welke signalen mijn lichaam gaf en hoe ik daar naar kon luisteren om een terugval te voorkomen. 

Fysieke inspanning is mijn mentale ontspanning en mijn manier om weer verbinding te maken met mijn lijf. 

Inspanning zorgt ervoor dat je weer verbinding maakt met je lichaam. Het leert je jou fysieke en mentale grenzen kennen. En het leert jou hoe sterk je lijf eigenlijk is. Je leert dat jij veel meer kan dan jij eigenlijk denkt. 

Een krachtige tool naar meer zelfvertrouwen! 

Over Lisa: Over

Dit gun ik jou!

Rust in je hoofd, kunnen genieten van eten en in verbinding zijn met je lijf

Als diëtist zie ik al jaren het effect van de strijd met eten op het leven van mijn patiënten. Tijdens de opleiding tot Acceptance Commitment Therapy coach leerde ik dat er een enorme overlap zit in míjn reis naar die bergtop van rust én de reis die je maakt als je de strijd met eten wil stoppen. Waar mijn leef- en eetregels mij weerhielden van rust en verbinding, doen jou leef,- en eetregels dat waarschijnlijk ook. 

Ik gun jou een plekje op die bergtop met rust in je hoofd, verbinding met je lijf en eindelijk kunnen genieten van eten. 

Over Lisa: Over

Twijfel je of wij een match hebben?

Heb jij diep van binnen ook het verlangen naar rust in je hoofd en wil jij ook weer kunnen genieten van eten, maar twijfel je of wij een match zijn? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om een match call in te plannen.

Bedankt voor de inzending!

DSC08054_edited.jpg
Over Lisa: Contact
bottom of page