top of page
byjackysemaina-9_edited.jpg

Pak de regie over jouw levensstijl

Focus, rust en tevredenheid naar jezelf en jouw leven

Tijdens dit individuele offline programma leer jij hoe je de regie pakt over jouw leven en jouw levensstijl. Je gaat aan de slag met opdrachten die focussen op het stellen van concrete doelen, het maken van een plan met concrete dagelijkse en wekelijkse acties én inzichten in jouw valkuilen en belemmerende overtuigingen.

Tijdens dit programma onderzoeken we jouw regels, overtuigingen en gedachten als het gaat om eten, bewegen en jezelf. Je ontdekt wat voor jou werkt en wat er nodig is voor duurzame verandering.


We zullen aandacht hebben voor de facetten van gezondheid die voor jou van belang zijn, te denken aan voeding, beweging, slaap en mindset. 

Hoe gaan we te werk?
We starten met een kennismakingsgesprek. We bespreken wat jouw verwachtingen zijn, bepalen het startpunt en de doelen die jij wilt bereiken. 

Als mens ervaren we allemaal gevoelens en emoties die we ongemakkelijk kunnen vinden. We hebben geen invloed op deze gevoelens en emoties. Maar ze weerhouden ons er vaak van om de 'juiste' keuzes te maken op gebied van gezondheid en leefstijl. Tijdens de coachsessies onderzoeken we waar jouw gevoelens, emoties en gedachten jou weerhouden van het werkelijk veranderen van je levensstijl. Dit doen we vanuit het principe van de Acceptance Commitment Therapy Methode.

Als coach luister ik naar jouw behoeften en daag ik je uit om de weerstand op te zoeken. Weerstand is de plek waar verandering tot stand komt. 

Het programma is uniek
De start van dit programma is snel gemaakt. Want je gaat aan de slag met concrete oefeningen die jou en mij meer inzicht geven in hoe het er nu voor staat met jouw levensstijl. Na deze concrete oefeningen weet je wat jij nodig hebt én wat je moet doen om een duurzame verandering teweeg te brengen op het gebied van leefstijl. De invulling van de coachsessies is uniek en worden afgestemd op wat jij nodig hebt. 

Doormiddel van dit programma leer jij hoe je ondanks de ongemakkelijke gevoelens en emoties toch de regie kan blijven pakken over jouw gezondheid, doormiddel van een concreet plan, belangrijke inzichten voor verandering en 1-op-1 coaching op leefstijlverandering.

De coachsessies vinden plaats in mijn praktijk in Barendrecht of online.

Pak de regie over jouw levensstijl: Over mij

I have a condition that prevents me from dieting. It is called "being freaking hungry"

Pak de regie over jouw levensstijl: Citaat
byjackysemaina-17.jpg

Pak de regie over jouw levensstijl

Leer in 6 maanden hoe jij de regie
over je levensstijl pakt en
je geen coach meer nodig hebt

GOLD - Pak de regie over jouw levensstijl
- 6 maanden programma
- 8 coachsessies a 60 minuten*
- In de eerste 3 maanden 1x per week Personal Training
- Persoonlijk trainingsschema voor in de gym
- Onbeperkt whatsapp contact

NU €1449,- euro ipv €2000,- euro **

SILVER - Pak de regie over jouw levensstijl
- 6 maanden programma
- 8 coachsessies van 60 minuten *
- Persoonlijk trainingsschema voor in de gym
- Onbeperkt whatsapp contact


€ 999,- euro **

* Coachsessies zijn online of op locatie in Barendrecht
** Prijzen zijn inclusief btw

Pak de regie over jouw levensstijl: Tekst
bottom of page